Med førsteholdet i Danmarksserien, så bør Herlufsholm andethold være blevet forstærket. Men det betød nu ikke, at de var overlegne mod SUSÅ. Men de var heldige, og scorede efter kun 4 minutter, på deres aller første angreb. En angriber blev sendt afsted på en lang bold. Og da forsvaret ikke fik fat i ham, så måtte JEPPE SYLVESTER ud fra målet. Det udnyttede angriberen, og løftede bolden over målmanden til 0-1. Derefter overtog SUSÅ spillet, med det ene angreb efter det andet. Efter 25 minutters spil havde SUSÅ fire skud efter hinanden, der alle blev blokeret. Men fem minutter før pausen lykkedes det endelig. JAKOB HJALTASONJ blev groft nedlagt i venstre side uden for feltet. Det gav gult kort, og frispark som han selv tog. Foran mål nåede MARCUS BRUN højest, og udlignede til 1-1.

Efter pausen fortsatte SUSÅ med at have overtaget; men foran målet kneb det. I stedet for var Herlufsholm igen heldige. Efter knapt tyve minutters Suså dominans, så fik de et meget tyndt straffe, som de udnyttede til 1-2. Resten af halvlegen pressede SUSÅ; men det var en af de dage hvor intet lykkedes. Uretfærdigt ja; men Herlufsholm vand 1-2.

Holdets næste kamp er allerede tirsdag aften kl. 18.30 på udebane mod Bjæverskov.

SERIE 4:  Boeslunde – SUSÅ IF  6 – 1.

For SUSÅs sndetho9ld må man håbe, at FCF Storebælt og Boeslunde er to af topholdene i rækken. For hvis ikke, så får SUSÅ det svært. 0-5 hjemme mod FC Storebælt, og 6-1 ude mod Boeslunde, det tegner ikke godt. Suså startede ellers kampen godt, hvor bolden blev spillet sikkert rundt. Men efter et tilfældigt mål til hjemmeholdet efter 8 minutter, og 2-0 kun tre minutter senere, så faldt standarden. Ti hjørnespark og 3 skude på træværket, fortæller lidt om SUSÅs trængsler i første halvleg.

Efter pausen viste SUSÅ sig mere frem. Efter kun 3 minutters spil havde DANIEL HOLM et hovedstød der gik lige over, Og lidt senere tog RENE JACOBSEN en dribletur fra midten, som målmanden dog fik reddet ved at kaste sig ned over bolden. Men SUSÅ forsatte ufortrødent, og der gik  en halv time før Boeslunde igen fik scoret til 3-0 og 4-0. Men så driblede og kæmpede RENE JACOBSEN sig igen igennem forsvaret, og fik i to forsøg reduceret til 4-1. Men i mmkampens sidste få minutter øgede hjemmeholdet til både 5-1 og 6-1.

Holdets næste kamp er et ægte lokalopgør mod Vetterslev hjemme på Herlufmagle stadion lørdag de 27/8 k l. 16.00