Tiden nærmer sig for det nyeste tiltag i Suså IF, og tovholder på projektet, Tom Rasmussen har en besked til alle der har lyst til og være med på vognen.

“Kære alle

Vi har nu haft en artikel i Dagbladet og Sjællandske. Det er sat i det lokale sogneblad, vi har opslag i brugsforeninger, hallen, klubben, på hjemmesiden og på Facebook – og sidst men ikke mindst blev det i går aftes præsenteret på Suså IF’s generalforsamling, hvor det blev rigtig godt modtaget! Så kan vi vist ikke gøre mere.

Jeg håber, I alle vil møde op med godt humør, tøj og støvler til en gang fodbold med efterfølgende pølser og øl – vores store grillmester Ivan er på plads og klar til at tage imod – nu på mandag kl. 20.
Hvis man pt. ikke er helt klar ift. helbredet, ja så håber jeg, at I kommer alligevel – både for at bakke op om det nye hold; men også for det sociale – nu skal vi gamle på landkortet!

Vi ses mandag d. 2/12 kl. 20.00

Mange fodboldhilsener
Tom”