SERIE 3: SUSÅ IF – Køge BK 1 – 2. Trods nederlag mod rækkens vindere, kan SUSÅ godt være sæsonen bekendt. Uafgjort havde nok været mere rimeligt. Og som sædvanlig, så spiller SUSÅ godt mod topholdene, og Køge var ingen undtagelse. Køge fik ellers alletiders start, med straffespark i første minut, og gult kort til SUSÅs målmand. Men skuddet blev sendt på overliggeren, så den vikarierende målmand Jonas Belheiba slap med skrækken. Og som tiden gik, så kom SUSÅ mere med i kampen, hvor Rasmus Johansen havde et flot hovedstød efter hjørne, lige uden om. Og Jakob Hjaltason havde et brag af et skud der tog overliggeren. Men 0-0 ved pausen kunne godt forsvares. Efter pausen var det derimod Suså der havde de farlige chancer mens Køges angreb kun resulterede i hjørnespark. Foran Køges mål stod SUSÅ derimod nærmest i kø for at brænde chancer. Men efter et kvarters spil driblede Kristoffer Pedersen rundt i forsvaret. Da de ikke kunne få bolden fra ham, så tog de benet. Selv om Rasmus Johansen havde brændt de seneste 3 straffespark, så tog han nr. 4, og scorede sikkert til 1-0. Så kørte det ellers; men rækkens målfarligste angreb svigtede. Den ene 100 % chance efter den anden blev brændt. En målscore på 39-14 burde have givet mere end 1 mål. Men bedst som man ventede på mål nr.2 fik en Køgespiller frit skud, og udlignede uden chance for Henrik Falkenberg til 1-1. Kort efterså mistede en forsvarsspiller så hovedet. I en ellers ufarlig situation omklamrede han en modspiller, – få meter fra dommeren. Det gav Køge et lille pift, og sejrsmåleet til 1-2 i kampens sidste minut. Resultatet betød at SUSÅ endte som nr. 5; men hvis holdet holder sammen efter sommerferien, så vil de næppe kunne undgå at rykke op i SERIE 2. SUSÅ SLOG Sorø STORT! SERIE 5: SUSÅ IF – Sorø 10 – 2.. Et 2 tal i resultatet er ikke forkert ; men det burde stå for 20-0, men det blev ”kun” til 10-2, fordelt med 5 mål i hver halvleg. SUSÅ satte sig på kampen fra starten, og scorede efter kun to minutter. Jan Nygård headede et hjørnespark fra højre sikkert ind til 1-0. Efter yderligere to minutter, så scorede Daniel Holm til 2-0. Og efter kun syv minutters spil var Patrick Solhøj på pletten med 3-0. Men så gik der næsten ti minutter før Joackim Keller kunne øge til 4-0. Så blev der målpause, før Daniel Holm efter en halv times spil tromlede sig igennem forsvaret. Og da de ikke kunne få bolden fra ham, så tog de benet. Det gav straffe, som han sikkert omsatte til 5-0. Daniel Holm scorede også til 6-0 før pausen,da Martin Møller sendte en perfekt bold i panden på ham. Sorø, det var med i kampen; men havde ikke et reelt skud på mål i hele første halvleg. Efter pausen fortsatte SUÅ med angreb, og igen gik der kun to minutter. Så kom Daniel Holm fri lidt over midten, Han tog nogle få træk, og fyrede så af og øgede til 7-0. Det så Martin Møller, så kun minuttet senere gentog han kunststykket, med et flot langskud til 8-0. Så holdt SUSÅ lidt igen, og først et kvarter før tid kom næste mål. Det var Patrick Solhøj der spillede Daniel Holm fri til sit 5 mål og 9-0. SUSÅs sidste mål blev scoret af Johan Borella, og igen var det et flot langskud. Sorø havde lidt mere angrebsspil i anden halvleg,og reducerede til 9-1 og 10-2; men udelukkende fordi SUSÅ sløsede med forsvaret. Resultatet betød, at SUSÅ sluttede som Nr. 2 med 27 point, og en målscore på hele 47-11. Holdet er dermed tilbage i Serie 4. Mvh. Harry Frankær