Har du bestilt billet til halfesten, med Sussi & Leo, den 28- 10-2017 kl. 18.00 ? Hvis du ikke har nået det, endnu, er det ikke for sent. Sidste frist er 13. oktober, men tør du vente så længe??

Det bliver et brag af en fest, med super god mad og med ” Trio Sussi & Leo” og ”New Cadillac” som dem, der virkelig leverer musik og underholdning.

Nu kan der også købes billetter, i Suså IF`s klubhus, Ravnstrupvej 2, Herlufmagle. Fredag den 22.9 – 29.9 – 06.10. & 13.10, sælger Ib Helt billetter, imellem kl. 14.00 og 17.00. Billetterne koster 375 kr. inkl. mad og 250 kr. eksl. Mad og entre fra kl. 20.00.

Der kan betales kontant eller med mobil pay på nr. 2477 1581, når der oplyses købers navn og antal købte billetter, af hensyn til bordplanen.

Billetterne udleveres straks, ved købet.

Det er stadig ikke muligt, at købe billetter i forsalg andre steder, f.eks. i Herlufmagle hallen, men selvfølgelig stadig via billetto.dk, hvor du så ikke behøver at bevæge dig nogen steder hen, men blot følge nedenstående anvisning:

Du googler herlufmagleevents.dk

Når du er inde trykker du på siden Herlufmagle Events . home/facebook. Så kommer de et billede af Trio Sussi & Leo. Lige under, til højre, står der ”køb nu” på blå baggrund. Trykker du på

”køb nu” kommer du til næste side, hvor der er mange flere informationer, og trykker du på ”find billetter” på gul baggrund, kommer du til priser, til prisen på billetter og du kan bestille det antal billetter, du skal bruge og betale. Du får så en købskvittering, og så er det bare at møde op, den 28. oktober. Ovenstående anvisning er skrevet af en person, der absolut ikke er EDB nørd.

Herlufmagle gymnastikforening og SUSÅ IF, der er sammen om dette arrangement, håber at se dig/jer, den 28.oktober, til en super festlig aften.

Med venlig hilsen

SUSÅ IF