Der er sommerferie i Suså IF for seniorholdene, men der er ikke lang pause, og holdene starter allerede op om små to uger.
Her kommer et lille resume fra seniorenes sæson som er overstået.

1. holdet sikrede sig en 1. plads i deres række, i overbevisende stil med 58 point og en målscorer på 108-16 og dermed en oprykning til serie 2. Holdet sikrede sig dermed også en plads i Sjællandsmesterskaberne om at blive det bedste serie 3 hold på Sjælland. Holdet vandt deres første kamp mod Såby Fodbold, efter straffesparkskonkurrence. Semifinalen blev spillet mod FC Rudersdal, hvor Suså IF måtte se sig slået af et bedre hold på dagen, 3-2.
I de to kampe var der flere gode præstationer fra 2. holdsspillere, som trykker på til at blive en del af 1. holdet i den kommende sæson. Anfører Jakob “Hjate” Hjaltason viste også vejen med 4 mål i de to kampe, og Casper Nielsen leverede også fine præstationer med sit arbejdsraseri og felt-til-felt løbe arbejde.

Og med de kun 16 mål lukket ind i sæson, tegner det til at blive et godt kommende år i serie 2 for Suså IFs 1. hold.

Lidt anderledes stod det til hos 2. holdet i Suså.
En godkendt præstation set over hele sæsonen, og med en opnået målsætning om at ende midt i rækken, blev da også opnået.
Men det var ikke uden forhindringer på vejen. Trænerskift, en kamp holdet måtte trække sig fra og svingende præstationer.
Holdet består af mange unge spillere som bakker op om træningen i Suså IF, men manglende koncentration og vilje, så vinder man ikke fodboldkampe. Der var flere gode præstationer igennem sæsonen og nogle gode resultater.

Holdet mangler lige det sidste for at kæmpe med i den sjove ende, samt en mulig oprykning.

 

Tak for støtte til fans gennem sæsonen, vi håber på flere næste sæson!

 

Mvh
Bestyrelsen i Suså IF