SÅ ER DET TID! Endelig er det blevet tid til årets begivenhed i Herlufmagle Hallen, det årlige JULESTÆVNE!! Lørdag d. 22/12 afholder Suså IF det årlige Julestævne, så sæt allerede nu kryds i kalenderen. I år er der som noget nyt begrænsede billetter! Derfor kan man allerede nu forudbestille sine billetter, ved at overføre 50 kr. til 45906. Når man har overført smider man bare et screenshot op i kommentarerne på det oprindelige opslag, og så er billetten sikret! Så skal du være sikker på at være med, så bestil din billet allerede i dag!!! Holdene bliver som altid delt på dagen, og der vil være fede præmier at hente gennem hele stævnet. Bl.a. er der præmier til topscorer, målpræmier, geniale tunneller og selvfølgelig til vinderne! Så med de perfekte rammer er der lagt op til en kæmpe fodboldfest i Herlufmagle Hallen!! Mødetid er som altid i hallen mellem 12 – 13, men det er en god ide at møde lidt før, så man kan få lidt væske indenbords. OBS: Der vil være en alders grænse på minimum 16 år. Sørg for at støtte op om arrangementet, så vi kan få et brag af et stævne og en masse fede timer sammen! Del gerne arrangementet med alle du kender, så vi kan få samlet så mange som muligt. Dette må være året hvor rekorden for flest deltagere skal slås!! Vi glæder os til at se jer!

Med venlig hilsen
Bestyrelsen, Suså IF