Pokalturneringen: Suså IF – Holbæk B&I (fra 2. division)

Efter en flot pokal kampserie møder Suså IF Holbæk ´s 2. divisionshold i pokalturneringen torsdag d. 3/9 kl. 17 på Herlufmagle Stadion. Suså IF er et af de få tilbageværende seriehold i turneringen, og vi håber på, at vores hold endnu engang kan bringe et stort resultat.

Derfor håber vi at se rigtig mange på Herlufmagle stadion på torsdag. MEN Corona situationen gør, at vi er nødt til bede ALLE om at tage deres egen stol med til kampen, da vi kun må være 100 personer inkl. spillere, dommertrio og bænken, hvis vi står op. Derimod må vi være op til 500 personer, hvis vi alle sidder ned! Vi vil nødig stå i den situation, at vi skal afvise tilskuere, og vi tror på rigtig mange tilskuere.

Så husk: Egen stol – alle SKAL sidde ned!

Kom og støt op om vores drenge og få en forhåbentlig god og spændende pokalkamp – det har både Holbæk og Suså fortjent! Der sælges pølser, øl, vand hos Ivan og Ib ved klubhuset.

M.v.h.
Suså IF