Coronaregler pr. 22. april

Tilskuerregler: Et begrænset antal tilskuere er muligt

Det generelle udendørs forsamlingsloft er pr. 21. april 2021 hævet til maks. 50 personer. Det betyder, at det nu er muligt at forsamles op til 50 personer i forbindelse med en udendørs fodboldkamp, stævne eller træning. Det betyder, at der kan være mulighed for et begrænset antal tilskuere.

Et helt konkret eksempel kunne være, at hvis der er 35 aktive personer i en kamp (22 spillere på banen, 6 udskiftere, 2 trænere, 3 dommere og 2 andre officials), så må der være 15 tilskuere. Arrangørklubben er ansvarlig for arrangementer, der afvikles, på deres anlæg.

Det skal være tydeligt, hvilke personer der hører til hvilket arrangement. Hvis dette ikke helt naturligt er tydeligt i forhold til anlæggets udformning, skal det tydeliggøres ved afspærring fx med minestrimmel, kegler, toppe eller lignende, så Politiet ikke er i tvivl, hvis de skulle komme forbi.

Klubhuset er stadig lukket!